loading

Jeroen de Lange

Jeroen is de oprichter van Havok Studios. Hij heeft sinds de start in 2011 de strategie en visie van het bedrijf gedefinieerd en aan de hand van deze lijn de gestage groei en cultuur opgezet. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met de designs van de wat grotere projecten en werkt hij nauw samen met de klanten van Havok Studios.

Martine Muis

Martine leeft in het digitale. Ze bouwde in 2003 al haar eerste reisblog en deed in de 10 jaren erna met regelmaat verslag via dit portaal en diverse andere social media platformen over haar wereldreizen. Ze heeft een groot gedeelte van haar¬†professionele¬†carriere besteed aan de interactie van ‘brands’ met haar klanten en snapt content strategie en gebruikerservaringen op (sociale) platformen als geen ander.¬†

Miriam Bos

Miriam Bos is onze illustrator. Na haar studie vertrok zij in 2004 naar Amerika om daar te werken als animator & illustrator. Na haar terugkeer focust zij zich nu op diverse projecten die passen bij haar style. Haar illustraties verrijken printed media (Malmberg, Noordhoff, Sanoma), commercials (Transavia, Unilever, NS) en diverse apps (We Are Faces, TappTales).